Akumulatori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
marķējamā krāsa, krītiņi, asmeņi, naži, diski krūmgriezim, ripas, skrūves, cilindrs, virzuļi, gredzeni, akumulatori

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Tip Top Telefons, veikals-darbnīca nodrošina mobilo telefonu un planšetdatoru tirdzniecību un remontu. Plašā klāstā - lādētāji, akumulatori, vāciņi. Navigācijas, videoreģistratori - tirdzniecība un remonts. LED spuldzes. Ātri, kvalitatīvi, ar garantiju!

DEGRAN, SIA

Ieriķu 20-8, Rīga, LV-1084
Par mums: SIA “Degran” ir ģimenes uzņēmums ar ilggadēju pieredzi drošības sistēmu montāžā un tehniskajā apkalpošanā. Pakalpojumu klāstā ietilpst videonovērošana, signalizācija, ugunsdrošības signalizācija, piekļuves kontrole un domofoni.

Lielodi, SIA, Mežam un Dārzam , veikals - remontdarbnīca Madonā

Lazdonas 9, Madona, Madonas nov., LV-4801
Mežkopības tehnikas tirdzniecība. Motorzāģi. Jonsered, DOLMAR, Oregon. STIGA zāles pļāvēji, zāles pļāvēji Madonā. Pļaujmašīnas. Raideri. Mauriņa traktori, zālienu traktors, mauriņa traktors, zālienu aerorators. Augsnes kultivātoris, dārza kultivātors, dārza frēze, zaru smalcinātājs. STIGA dārzu tehnikas tirdzniecība, serviss,

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
krītiņi, dastmērs, mitrummēritājs, asmeņi, diski krūmgriezim, skrūves, cilindrs, virzuļi, gredzeni, akumulatori

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5a, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.

ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141a, Rēzekne LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.

Stilmann, SIA, Veikals

A.Pumpura 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Stilmann veikalā varat iegādāties Makita, DeWalt un Milwaukee celtniecības, meža un dārza tehniku. Veikala klāstā ir plaša instrumentu izvēle - akumulatora instrumenti, lāzera instrumenti, perforatori, slīpmašīnas, naglotāji, putekļu sūcēji, pļaujmašīnas, trimmeri, motorzāģi un citi instrumenti mājas, meža un dārza darbiem. Piedāvājam arī instrumentu aksesuārus, piederumus un rezerves daļas.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Stilmann, SIA, Veikals

Matīsa 66, Rīga LV-1009
Akumulatora instrumenti, Lāzera instrumenti, Daudzfunkcionālais multi instruments, Urbšana ar triecienu un kalšana, Urbšana un skrūvēšana, Metāla apstrādes instrumenti, Kokapstrādes instrumenti, Pneimatiskie instrumenti / Kompresori, Putekļu sūcēji, Karstā gaisa fēni, Instrumenti darbam mežā un dārzā, Aksesuāri  

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE